Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчната ми хвана настинка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

добре че в Варна още няма такива студове че аз както съм свикнал само на ръчна ама като позастудее още ще взема да се отучвам от навика с ръчната
    Alfa Romeo 159

Comment

Ше отвикнеш, като замръзне яко някой път
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Колеги,за тая работа има графитна грес,цинкова грес,моликот и оръжейна смазка.Сваляте маншончетата,тъпчете с каквото сте намерили и раздвижвате жилата да се разнесе смазката добре.Аз моята си я дърпам редовно.Ако оставите нещата така,много скоро ще се наложи да сменявате въжетата
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от xapu Покажи съобщение
          Просто и трябва топлина като я пуснете по наклон ще се нагреее и ще си отпусне не е болка за умиране
          на тебе явно не ти е замръзвала, щом така говориш Как си представяш да се пуснеш по наклон с блокирали задни колела?! Да не говорим пък, ако има сняг или лед...
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            на тебе явно не ти е замръзвала, щом така говориш Как си представяш да се пуснеш по наклон с блокирали задни колела?! Да не говорим пък, ако има сняг или лед...
            При някакви обстоятелства би било доста забавно според мен
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Бързо се оправя и ако успее човек да дотътри колата върху някоя шахта - върши работа безотказно...
              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

По добре не я дърпайте че аз съм стигал и вестници да паля отдолу

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                  По добре не я дърпайте че аз съм стигал и вестници да паля отдолу
                  Аз я спирам да доста големи наклони и понеже не върви да не я подсигуря допълнително, а ръчната не е вариант през зимата, имах си по едно павенце на стенд-бай на две от най-стръмните 'паркоместа' Излагация си е, но съм спокоен поне
                  За да онагледя за какви наклони става дума, ще кажа само, че деу ланос с на 200к км двигател, паркирано на същите места и оставено само на скорост, похлъцва по баирчето надолу леко-полека
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Това е вариянт, но понеже и аз живея на улица с доста добър наклон а не ми се занимава с павета то просто спирам винаги много близо до бордюра и завивам гумите към него, така съм спокоен.

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                      Аз съм се пускал по наклон ама с блокирали предни, нямаше лед само сняг. Не е страшно ама много мирише от спирачките
                      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                        Това е вариянт, но понеже и аз живея на улица с доста добър наклон а не ми се занимава с павета то просто спирам винаги много близо до бордюра и завивам гумите към него, така съм спокоен.
                        Аз говоря за паркиране на тротоара. не върши работа бордюрът
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

На мен ми се случи миналата седмица в Мийковци - като падна снега, та на сутринта - познайте защо хората, които бутат колата на снимката по-долу са застанали от двете й страни /нелогично на пръв поглед /
                          Attached Files
                          Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от emilio Покажи съобщение
                            На мен ми се случи миналата седмица в Мийковци - като падна снега, та на сутринта - познайте защо хората, които бутат колата на снимката по-долу са застанали от двете й страни /нелогично на пръв поглед /
                            Абе брато... що така бутате от двете страни.Каква е презумцията.Така каква е възможноста да се освободи жилото.
                            А пък на всички за това жило.. не само Алфите им блокира в студа.Това става на мн други автомобили.
                            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Таз твойта и аз съм я бутал по същия повод преди години

Comment

А аз никога не дърпам ръчна зимата за да не замръзне, но имам един друг проблем. Просто ми замръзва скоростния лост и няма мърдане, за да я освободя от скорост. След като я напече се оправя. Става дума не за Алфата, а за Фиата, но все пак да споделя...
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                                X